Retourneren

Het kan voorkomen dat u een bestelling wilt retourneren. Misschien omdat het product u niet bevalt of er is een andere reden waarom u de bestelling niet zou willen houden. Wat de reden ook mag zijn, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. De retourkosten zijn voor rekening van de koper, wij vergoeden dit dus niet.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na melding van je retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde ontvangen is. Mocht het product beschadigd zijn of de verpakking meer beschadigd dan nodig is om het product te uit te testen, dan kunnen wij deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product daarom met zorg en zorg ervoor dat het goed is verpakt wanneer u het retourneert. De kaartjes die aan het product bevestigt zijn mogen niet verwijderd worden als u het product nog wilt retourneren. Mocht dit toch gebeurd zijn dan kunnen wij de retour helaas niet accepteren.

Stuur ons een mail ( info@lilla-fashion.com ) als je iets wilt retourneren, dan geven we je verder informatie over het retourproces.

Wilt u uw product ruilen? Dat is geen enkel probleem. U kunt contact met ons opnemen via info@lilla-fashion.com. U bent echter verantwoordelijk voor de kosten van het retourneren van het product.

Ik heb een verkeerd afleveradres opgegeven! Heeft u per ongeluk een verkeerd afleveradres opgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We zullen proberen de bestelling voor u te wijzigen.

Nieuwste collectie